top of page
Ed en marja_edited.jpg

Over ons

Bij handelsonderneming Ed van Duin kunt u terecht voor kozijnen en andere bouwmaterialen.  Ondanks dat het bedrijf relatief jong is, zult u versteld staan van de grote voorraad die we opgeslagen hebben in onze loodsen in Limmen. De vraag was al groot en wordt steeds groter. Daarbij staan onze kinderen en het andere personeel te popelen met vernieuwende ideeën voor het bedrijf. Maar we vinden het belangrijk om geleidelijk en niet te snel te groeien, zodat we dezelfde persoonlijke sfeer en het goede overzicht houden. 

Geschiedenis

Voor Handelsonderneming Ed van Duin

Vijfentwintig jaar lang hebben wij, de vennoten van handelsonderneming Ed van Duin, Ed en Marja van Duin, een bouwbedrijf gehad.  Wanneer er bouwmaterialen in goede staat weggegooid werden, namen wij dit vaak mee om te verkopen. Dit begon met balken, isolatie materiaal, enzovoort. Circulair ondernemen! Later werden dit hoofdzakelijk kozijnen. 

Begin handelsonderneming Ed van Duin

Op het moment van de crisis in 2012, hebben wij besloten te stoppen met het bouwbedrijf. Hierdoor kwam er tijd om ons op de handel te richten, wat immers ook een hobby geworden was. De verkoop van de kozijnen liep erg goed. We verkochten niet alleen gebruikte kozijnen meer. We kochten namelijk steeds meer restpartijen van timmerfabrieken op. Denk hierbij aan verkeerd ingemeten kozijnen of gecancelde opdrachten. Onze voorraad werd (en wordt) steeds groter. We besloten om grote voorraden kozijnen op maat te maken. Dit groeit uit tot een al groter wordende eigen lijn.

Nu

Naar mate onze voorraad groeit, merken we dat de vraag steeds groter wordt. Door onze grote inkopen bij de timmerfabrieken, kunnen we onze voorraad voor een scherpe prijs aanbieden. Het kan natuurlijk altijd goedkoper, maar door onze ervaring in de bouw weten wij wat we wel en niet willen verkopen. We vinden het erg belangrijk dat de kozijnen van een goede kwaliteit hardhout gemaakt worden, KOMO gecertificeerd. Daarnaast kunnen wij door onze ervaring in de bouw, meedenken en adviseren over de bouw van de klant. Wij laten zien welke opties wij in onze vaste voorraad hebben of bieden aan om hier maatwerk van te maken.

Overleg ed marja en levi.jpeg

Kwaliteiten van het bedrijf

We staan voor een goede kwaliteit van ons product, een grote voorraad en snel, persoonlijk en eerlijk contact.

Door onze grote en vaak makkelijk aanpasbare voorraad zijn onze kozijnen snel beschikbaar. Daarnaast  hebben wij korte lijntjes met verschillende timmerfabrieken, waardoor de gewenste kozijnen ook op maat gemaakt kunnen worden.

Doordat we altijd contact met onze klanten hebben (via de mail, telefonisch of bij de loodsen), is onze contact erg persoonlijk en hebben we de ruimte om mee te denken. Het is mogelijk om eerlijk en persoonlijk contact te hebben, omdat ons doel is om kwaliteit te verkopen.  Dit houdt in dat we geen grote verkooppraatjes doen, maar wij (de vennoten en het personeel) een product hebben waar wij achter staan.

Daarnaast zijn we met een klein team, dus zijn de lijntjes erg kort. We overleggen veel en lopen makkelijk bij elkaar binnen.

Het team

Handelsonderneming Ed van Duin vroeger
Het team van Handelsonderneming Ed van Duin

Begonnen als een bescheiden onderneming door de vennoten Marja en Ed, heeft ons bedrijf zicht ontwikkeld tot een bloeiende onderneming vaan familiewaarden en vakmanschap hand in hand gaan. Al snel kwam onze zoon met vrienden als zaterdagbaantje spijkers trekken. Zij bleven jaren bij ons werken. Later kwamen ook onze dochters als zaterdagbaantje werken. 

Hierdoor zijn onze mederwerkers door de wol geverfd en weten ze de details van de vaste voorraad, kunnen klanten helpen en adviseren, zetten kozijnen in elkaar en helpen met laden en lossen. 

In 2021 kwam ons eerste full time medewerker en teven ons neefje Bart (is ondertussen gestopt). Een half jaar later kwam ook onze oudste dochter Muriël full time bij ons in dienst.

Het team van Handelsonderneming Ed van DUin
Contactformulier

Bedankt voor uw inzending!

Overleg ed marja en levi.jpeg

5 sterren, 01-01-2023.

Website review.

Grote voorraad dus ruime keuze en je kan meteen aan de slag. Prima kwaliteit en service.

5 sterren, 25-06-2022.

Telefoonboek review.

Mooie kozijnen, goede kwaliteit, vriendelijke service.

5 sterren, een jaar geleden.

Google review.

Top vent veel keuze goede prijs

5 sterren, 3 jaar geleden.

Google review.

Goede keuze, vriendelijke service, goede prijs

bottom of page