Tevreden klanten

Op deze pagina zetten wij afbeeldingen van  kozijnen van tevreden klanten. Heeft u ook een mooie foto? En wilt u deze delen? Mail hem door naar info@edvanduin.nl.

Dakkapel kozijnen uit de vaste voorraad
Dakkapel kozijnen uit de vaste voorraad

Deze klant heeft twee dakkapel kozijnen uit onze vaste voorraad naast elkaar gezet.

Onze dakkapel kozijnen bestaan uit een draaikiepgedeelte en een gedeelte voor vast glas. De breedte van het vaste glas gedeelte is op gewenste maat verstelbaar door middel van een los/vaste buitenstijl. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan bij onze dakkapel kozijnen

dubbele schuifpui en los zijlicht.bmp
Kozijnen uit de vaste voorraad

Op de foto hiernaast zijn diverse kozijnen uit de vaste voorraad gebruikt.

In het midden heeft deze klant een dubbele schuifpui neergezet, met daarnaast twee losse zijlichten. Onze schuifpuien hebben wij in verschillende maten staan, zowel dubbel als enkel. Wilt u hier meer over weter? Kijk dan bij onze schuifpuien.

Onze zijlichten hebben wij ook in diverse maten staan. Daarnaast zijn deze ook makkelijk in breedte te verstellen door de los vaste zijstijl. wilt u hier meer over weten? Kijk dan bij onze kozijnen voor vast glas. 

Op maat gemaakte kozijnen
 

Naast onze vaste voorraad maken wij ook kozijnen op maat. Deze kozijnen zijn op maat gemaakt volgens de wensen van de klant. 

Deze klant wilde de oude kozijnen vervangen, maar wel dezelfde stijl houden. Dat is hier goed gelukt. Het kozijn in de hoek is namelijk het oude kozijn, die als afscheiding gebruikt is. 

Bent u hier geïnteresseerd in? Neem gerust contact met ons op, graag denken we met u mee.

Kozijnen op maat gemaakt
Kozijnen uit de vaste voorraad

Dit is een foto van een tevreden klant. Deze klant heeft diverse kozijnen uit onze vaste voorraad gebruikt om tot zo'n model te komen.

 

Zij heeft namelijk de dubbele deuren met zijlichten ingekort. Onze dubbele deuren met zijlichten zijn namelijk in te korten door de los vaste buitenstijl. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan bij onze kozijnen met dubbele deuren met zijlichten.

Boven de dubbele deuren met zijlichten zijn twee kozijnen voor vast glas geplaatst. Ook deze zijn in te korten naar de gewenste maat. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan bij onze kozijnen voor vast.

Op maat gemaakt kozijn
 

Naast onze vaste voorraad maken wij ook kozijnen op maat. Dit kozijn is op maat gemaakt volgens de wensen van de klant. Bent u hier geïnteresseerd in? Neem gerust contact met ons op, graag denken we met u mee.

shared11.jpg