top of page

Tevreden klanten

Op deze pagina zetten wij afbeeldingen van  kozijnen van tevreden klanten. Heeft u ook een mooie foto? En wilt u deze delen? Mail hem door naar info@edvanduin.nl

Ook zijn wij altijd blij met uw feedback, heeft u een minuutje?

Voordeur uit vaste voorraad

Foto voordeur klant 2.jpg
Foto voordeur klant
dubbele deuren met zijlcihten_edited.jpg

Diverse kozijnen uit de vaste voorraad

Dit is een foto van een tevreden klant. Deze klant heeft diverse kozijnen uit onze vaste voorraad gebruikt om tot zo'n model te komen.

 

Zij heeft namelijk de dubbele deuren met zijlichten ingekort. Onze dubbele deuren met zijlichten zijn in te korten door de los vaste buitenstijl. Dit houdt in dat de stijl wel geschroefd, maar niet gelijmd is. hierdoor is de stijl makkelijk te verplaatsen. Verderop in het gebouw is een draaikiepraam uit de vaste voorraad geplaatst.

Maatwerk

Geïnspireerd uit vaste voorraad

toegepast door klant
Dubbele schuifpui
garagedeuren
Maatwerk

Maatwerk

Woning in Den Helder. Kozijn speciaal op maat gemaakt volgens de wensen van de klant. Het schuine gedeelte zorgt voor veel lichtinval en een uniek ontwerp. 

Kozijnen op maat gemaakt

Op maat gemaakte kozijnen

 

Naast onze vaste voorraad maken wij ook kozijnen op maat. Deze kozijnen zijn op maat gemaakt volgens de wensen van de klant. 

Deze klant wilde de oude kozijnen vervangen, maar wel dezelfde stijl houden. Dat is hier goed gelukt. Het kozijn in de hoek is namelijk het oude kozijn, die als afscheiding gebruikt is. 

Bent u hier geïnteresseerd in? Neem gerust contact met ons op, graag denken we met u mee.

Restpartij kozijn

 

Naast onze vaste voorraad en maatwerk hebben wij ook restpartijen kozijnen. Dit zijn duurzame kozijnen van klussen die niet door gaan, gebruikte kozijnen uit slooppanden, enzovoort. De kozijnen kunnen dus nieuw of gebruikt zijn. 

Door onze ervaring in de bouw, willen wij alleen kozijnen verkopen van een bepaalde kwaliteit, dit staat in verhouding met de prijzen.

Bekijk ons aanbod bij restpartij kozijnen.

Maatwerk.jpg

Maatwerk

Schermopname (36).png
buitenkant pui maatwerk.png
foto klant, maatwerk.jpeg
Restpartij kozijnen (3).jpeg

Restpartij kozijnen

Dit huis is volledig voorzien van onze restpartij kozijnen. Dit zijn duurzame kozijnen van klussen die niet door gaan, gebruikte kozijnen uit slooppanden, enzovoort. De kozijnen kunnen dus nieuw of gebruikt zijn. 

Bent u op zoek naar restpartij kozijnen? Bekijk ons aanbod.

dubbele schuifpui en los zijlicht.bmp

Kozijnen uit de vaste voorraad

Op de foto hiernaast zijn diverse kozijnen uit de vaste voorraad gebruikt.

In het midden heeft deze klant een dubbele schuifpui neergezet, met daarnaast twee losse zijlichten. Onze schuifpuien hebben wij in verschillende maten staan, zowel dubbel als enkel. 

Onze zijlichten hebben wij ook in diverse maten staan. Daarnaast zijn deze ook makkelijk in breedte te verstellen door de los vaste zijstijl. 

Dubbele deuren met zijlichten en bovenlicht
Kozijnen uit de vaste voorraad

Dit is een foto van een tevreden klant. Deze klant heeft diverse kozijnen uit onze vaste voorraad gebruikt om tot zo'n model te komen.

 

Zij heeft namelijk de dubbele deuren met zijlichten ingekort. Onze dubbele deuren met zijlichten zijn in te korten door de los vaste buitenstijl. Dit houdt in dat de stijl wel geschroefd, maar niet gelijmd is. Hierdoor is de stijl makkelijk te verplaatsen. Boven de dubbele deuren met zijlichten zijn twee kozijnen voor vast glas geplaatst. Ook deze zijn in te korten naar de gewenste maat. 

Dakkapel kozijnen uit de vaste voorraad
Dakkapel kozijnen uit de vaste voorraad

Deze klant heeft twee dakkapel kozijnen uit onze vaste voorraad naast elkaar gezet.

Onze dakkapel kozijnen bestaan uit een draaikiepgedeelte en een gedeelte voor vast glas. De breedte van het vaste glas gedeelte is op gewenste maat verstelbaar door middel van een los/vaste buitenstijl.

Kozijn met enkele deur.jpeg

Kozijn met enkele deur

Dit kozijn wordt gebruikt als toegangsdeur naar een veranda. Door de lage borstwering komt er veel licht naar binnen. Hierdoor wordt de veranda bij het huis betrokken en tegelijkertijd is het goed en isolerend afgesloten.

Trap b.jpeg

Restpartij trap

Deze trap is eerder gebruikt in een huis. Toen dit huis gesloopt werd, hebben wij de trap opgekocht. De trap heeft bij ons te koop gestaan en is in dit huis geplaatst. Dit is goedkopen dan een nieuwe trap en duurzaam, omdat de trap een tweede leven krijgt.

Bent u op zoek naar een trap? Bekijk ons aanbod.

bottom of page