Welkom

bij Handelsonderneming

Ed van Duin

Wegens stijgende inkoopkosten die veroorzaakt worden door de aanhoudende stijgingen van de houtprijs en andere materialen kunnen wij, hoewel wij dit graag zouden willen, geen vaste prijzen over een lange periode garanderen. Houdt er daarom rekening mee dat producten na enige tijd meer kunnen zijn gaan kosten. Onze excuses hiervoor.

**

Vennoten van de handelsonderneming zijn Ed en Marja van Duin

U kunt bij ons terecht voor bouwmaterialen en kozijnen. Al bent u op zoek naar een enkel kozijn, kozijnen voor een aanbouw of u heeft kozijnen voor een heel huis nodig, bent u ZZP'er, een klein of groot bouwbedrijf of particulier. De kans is groot dat u bij ons vindt wat u zoekt door ons grote wisselende aanbod nieuwe en gebruikte kozijnen. Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht? Dan kunt u ook kozijnen naar uw wens bij ons op maat laten maken.

Gebruikte kozijnen en bouwmaterialen bieden wij aan via marktplaats, bekijk hiervoor de actuele marktplaats voorraad.

Onze vaste lijn nieuwe kozijnen kunt u op de website vinden onder de button vaste voorraad.

Deze vaste lijn vullen wij regelmatig aan met nieuwe modellen kozijnen. Wij hebben deze standaard op voorraad staan, zodat ze gelijk afgenomen kunnen worden en u snel kunt beginnen met verbouwen.

bord aan de weg zonder nummer.png

De inkoop 

Wij kopen onze kozijnen in via verschillende kanalen, bijvoorbeeld door het opkopen van gelegenheidspartijen van Nederlandse timmerfabrieken of het opkopen van partijen en complete gebouwen van sloopbedrijven of particulieren. Daarnaast laten wij onze vaste lijn nieuwe kozijnen maken bij verschillende timmerfabrieken in Nederland, hier wordt ook het maatwerk geproduceerd. Dit resulteert in een grote voorraad nieuwe en in goede staat verkerende gebruikte kozijnen en bouwmaterialen. Deze staan opgeslagen in onze loodsen in Limmen.

De verkoop 

Bent u geïnteresseerd in een kozijn en wilt u deze op komen halen of wilt u een kozijn op maat laten maken? Mail dan voor de mogelijkheden naar info@edvanduin.nl. Dagelijks beantwoorden wij vragen die gesteld worden via de mail en via Marktplaats. Na het geven van informatie, prijzen en materiaaldetails wordt er een afspraak gemaakt voor bezichtiging of het ophalen van de materialen, of er wordt een datum ingepland voor het bezorgen van de materialen. De bezorgkosten zijn gemiddeld €200,- (deze prijs is afhankelijk van het bezorgadres). Komt u bij ons langs, dan zullen onze medewerkers u helpen met  uitzoeken, indien nodig adviseren en opladen van de kozijnen. Heeft u geen aanhanger om de materialen te vervoeren dan lenen wij deze gratis voor een dagdeel aan u uit.