top of page
  • Muriël

Gratis aanhanger lenen of laten bezorgen?

Bijgewerkt op: 15 nov. 2022

Wist u dat als u een kozijn bij ons koopt, u gratis de aanhanger mag lenen?? En als dit niet voor u schikt, dan kunnen we de kozijnen tegen een meerprijs bij u bezorgen.


Aanhanger lenen

Als u een kozijn heeft gekocht helpen wij met opladen en vastzetten. Als u een aanhanger van ons leent, zetten wij ze rechtop op de bok. Op deze manier staan de kozijnen erg stevig en is het afladen makkelijker.


*Als u onze aanhanger wilt lenen, moet dit eerst overlegd worden en moet u in bezit van een aanhangerrijbewijs zijn.

 

Bezorgen

Naast onze aanhanger uitlenen, bezorgen wij ook tegen een bepaalde prijs. Het kan natuurlijk zo zijn dat u helemaal geen tijd heeft om de kozijnen zelf te halen, of u vindt het lekker makkelijk. Dan kunnen we de kozijnen bezorgen.

*deze kozijnen stonden gisterochtend klaar om weggebracht te worden. Het zijn verschillende bestellingen van kozijnen uit de vaste voorraad bij elkaar.


Voor het bezorgen van kozijnen rekenen wij gemiddeld een prijs van €200,- exclusief btw. Deze kosten hangen af van het bezorgadres dus kunnen in sommige gevallen hoger of lager zijn. De levertijd van een kozijn uit de vaste voorraad is ongeveer één week. Dit is een gemiddelde levertijd. Als u haast heeft, is het handig om contact op te nemen voor de mogelijkheden. Wij bezorgen de kozijnen namelijk zelf en zorgen dat we met een volle aanhanger op pad kunnen.

Nadat de volledige factuur betaald is, worden de bestelde kozijnen opgeladen en vervoerd. Er wordt van te voren contact met u opgenomen over de leverdatum. Vaak moeten met de hand afgeladen worden, daarom is het handig als er iemand aanwezig is om te helpen afladen.

 

159 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page