top of page
  • Muriël

Voordelen draaikiep raam

Twijfelt u tussen een draaikiep raam en naar buiten draaiend raam? Hieronder vindt u 4 redenen waarom u voor een draaikiep raam zou moeten kiezen.


Als mensen bij ons langskomen horen wij vaak dat zij twijfelen tussen een draaikiep raam en naar buiten draaiend raam. Ook merken we dat mensen vaak helemaal niet op de hoogte zijn van de voordelen die draaikiep ramen met zich mee brengen. Hieronder kunt u 4 redenen vinden waarom u voor een draaikiep raam zou kunnen kiezen.

Wij hebben een grote voorraad met kozijnen staan, waaronder ook draaikiep ramen. Deze hebben wij in diverse maten. De kozijnen kunnen direct opgehaald worden en gemonteerd worden. Omdat wij de kozijnen op voorraad hebben staan, scheelt het tijd en geld. U hoeft niet 3 maanden te wachten tot de timmerfabriek uw kozijnen gemaakt heeft. U kunt uw bouw afmaken en verder gaan met uw volgende project. Bekijk onze voorraad.


Keuze in hoeveelheid ventilatie

In de winter wilt u naarturlijk niet uw raam wijd open doen, maar een beetje ventilatie is wel lekker. Draaikiep ramen zijn erg handig, omdat deze naar binnen gekiept kunnen worden, zodat er een kleine opening is. Ook heeft u geen ventilatie rooster nodig induw glas, omdat u met behulp van de kiepstand een kleine hoeveelheid lucht naar binnen kan krijgen.

Maar de ramen kunnen ook helemaal open gezet worden, zodat u in de zomer uw huis lekker kunt doorluchten op een warme zomeravond.


Geen gammele ladder nodig om de ramen te Lappen

Als u twijfelt tussen een draaikiep of een naar buiten draaiende raam hoog bovenin uw huis, raden wij ook altijd een draaikiep raam aan. Omdat de ramen naar binnen open gaan, hoeft u niet op uw gammele ladder naar boven om de ramen te lappen, maar kunt u het raam naar binnen klappen en schoonmaken.


Inbraak veiligheid

Maar naast dat het draaikiepraam efficiënt is, is het ook nog eens veiliger dan bijvoorbeeld naar buiten draaiende ramen. Dit komt omdat het voor inbrekers moeilijker open te maken is. Dit komt doordat onze draaikiep ramen voorzien zijn van veiligheidsbeslag met een politiekeurmerk. Veiligheidsbeslag zijn speciale sluitingen waardoor uw draaikiepraam in gesloten toestand aan de bovenkant en de zijkant vergrendeld is. Het geeft dus een veiliger gevoel, en wie wilt dat nou niet?

Bouw stevigheid

naast de inbraak veiligheid is het veiliger qua stevigheid, want heeft u wel eens een oud gebouw gezien met naar buiten draaiende ramen hoog bovenin? Dit voelt niet altijd veilig om hieronder door te lopen, met de kans dat deze naar beneden vallen. Bij draaikiepramen zal dit nooit het geval zijn, omdat deze naar binnen draaien. Ook zijn deze vaak op meer plekken bevestigd; dit maakt het draaikiep raam nog steviger.Heeft deze informatie u geholpen?

  • 0%ja

  • 0%nee


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page