top of page
  • Muriël

Grote voorraad kozijnen

Bijgewerkt op: 15 nov. 2022

Doordat wij zo'n grote voorraad met kozijnen hebben, kunt u deze dezelfde dag nog ophalen.


Onze voorraad bestaat uit verschillende kozijnen, zo hebben wij schuifpuien, dubbele deuren, enkele deuren, garage deuren, dakkapel kozijnen, draaikiep ramen enzovoort. Dit zijn gangbare maten die voldoen aan de eisen van het laatste bouwbesluit. Als u verder leest, kunt u meer te weten komen over onze dubbele deuren met zijlichten. Ook kunt u lezen op wat voor manier u een afspraak kunt maken om te bekijken welke mogelijkheden er voor uw verbouwing zijn. Doordat wij onze kozijnen op voorraad hebben staan, kunt u ze direct ophalen en monteren. Hiermee wint u veel tijd. Wij merken dat klanten, wie onze loodsen nog niet hebben gezien, erg enthousiast worden van onze grote voorraad.

Onze kozijnen zijn gemaakt van KOMO gecertificeerd hardhout.

 

Uitgelicht product: Dubbele deuren met zijlichten.

Onze dubbele deuren met zijlichten zijn erg makkelijk te gebruiken om bijvoorbeeld een uitbouw dicht te maken. Er wordt veel licht gecreëerd en de ruimte oogt groot. Als u liever een kleinere knussere ruimte wilt, kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om wienersprossen te bestellen, dat is glas met roedes. Dit breekt de ruimte en zorgt voor een knusser en boerderijachtig effect.


Wist u dat onze dubbele deuren met zijlichten...

  • ..op maat verstelbaar zijn? Dit kan door middel van los/vaste buitenstijlen. De buitenstijlen zijn wel geschroefd, maar niet gelijmd waardoor ze makkelijk uit elkaar te halen zijn en de gewenste breedte gerealiseerd kan worden.

  • ..in verschillende hoogtes verkrijgbaar zijn?

  • ..standaard breedtes hebben van 300cm breed, 400cm breed of zelfs 500 cm breed?

  • ..door veel aannemers wordt gebruikt omdat het een makkelijk, snel, relatief goedkoop en vooral mooi kozijn is? Ook de kwaliteit is erg goed, dus u heeft er geen omkijken meer na, nadat de pui goed gemonteerd is.

*Onze kozijnen komen in tientallen aan.

 

Afspraak maken

We werken op afspraak. Direct telefonisch contact is niet wenselijk vanwege ons grote snel wisselende assortiment. Dit geeft snel onduidelijkheden en misverstanden. Dit is ook de reden dat wij geen telefoonnummer of adres op de website hebben staan. Na succesvol mailcontact geven we uiteraard snel onze contact- en adresgegevens. We streven er naar om binnen 24 uur te antwoorden. U kunt contact opnemen via de mail: info@edvanduin.nl of via het contactformulier.


U kunt een afspraak maken om de kozijnen te bekijken. U wordt geholpen door een medewerker, wie met u meedenkt. Als u direct de kozijnen mee wilt nemen is dit natuurlijk mogelijk.


Kozijnen ophalen

Onze medewerkers helpen dagelijks met het opladen van kozijnen en geven de voorkeur (bij grotere en zwaardere kozijnen) aan een open aanhanger. In een dichte bus is het niet altijd mogelijk om de kozijnen te vervoeren, dit komt omdat de kozijnen te hoog zijn en hierdoor lastig de bus gaan. Bent u niet in bezit van een aanhanger? Dan kunt u een aanhanger van ons gebruiken om kozijnen te vervoeren. Deze moet dezelfde dag weer terug gebracht worden. Dit is gratis. U moet wel in bezit zijn van een aanhangerrijbewijs.

Daarnaast bezorgen wij tegen meerprijs. Vaak is dit binnen een week mogelijk. Afhankelijk van locatie ongeveer € 200,- excl. btw.


U kunt vooraf betalen via de bank. Op locatie kunt u pinnen of contant betalen. Alle prijzen op de website zijn exclusief btw.

Let op! Kijk van te voren of uw dag/paslimiet hoog genoeg staat. In de meeste gevallen kan er niet hoger dan een bepaald bedrag gepind worden vanwege de veiligheid. U kunt op de website van uw bank vinden hoe u dit kunt verhogen.


*U kunt bij ons ook kozijnen op maat laten maken.

 

Door onze grote voorraad met kozijn kunt u de kozijnen direct uitzoeken en ophalen. Veelgebruikte puien zijn dubbele deuren met zijlichten. Deze zijn erg makkelijk naar de goede maat te verstellen.

Als u contact met ons wilt, kunt u een mail sturen of het contact formulier invullen op de website. U kunt de kozijnen ophalen met eigen aanhanger of gebruik maken van onze aanhangers.


Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page