top of page

Kozijnen uit de vaste voorraad combineren

Natuurlijk kunnen wij de kozijnen naar wens op maat laten maken, maar in sommige gevallen is het handiger en voordeliger voor de klant om kozijnen uit onze vaste voorraad te kiezen. Het scheelt namelijk veel tijd, omdat de kozijnen uit de vaste voorraad gelijk afgehaald kunnen worden. Daarnaast is het voordelig in de prijs. De kozijnen worden in grote hoeveelheden voor ons geproduceerd, waardoor wij deze voor een scherpe prijs kunnen inkopen.


Een klant stuurde deze foto naar ons op. Zij heeft kozijnen uit de vaste voorraad gebruikt om tot zo'n resultaat te komen.

*Op de foto staan kozijnen uit onze vaste voorraad, Dubbele deuren en losse bovenlichten.

Kozijn met dubbele deuren en zijlichten

De klant heeft onze dubbele deuren met zijlichten uit de vaste voorraad gebruikt. Deze kozijnen hebben wij in verschillende hoogtes staan. Zij heeft de dubbele deuren met zijlichten smaller gemaakt. De breedte van dit type kozijn is op maat verstelbaar door middel van los/vaste buitenstijlen. De buitenstijlen zijn dus wel geschroefd, maar niet gelijmd waardoor ze makkelijk uit elkaar te halen zijn en de gewenste breedte gemaakt kunnen worden. Dit kunt u zelf doen, maar kunt u ook door ons laten doen voor een meerprijs van €150,- excl. btw.


Kozijn voor vast glas

Boven de dubbele deuren met zijlichten zijn twee kozijnen voor vast glas geplaatst. Ook d e breedte van dit type kozijn is op gewenste maat verstelbaar door middel van een los/vaste buitenstijl. De buitenstijl is dus wel geschroefd, maar niet gelijmd waardoor deze makkelijk uit elkaar te halen is.

Recente blogposts

Alles weergeven

Yorumlar


bottom of page